Om mig

Lidt om mig og min uddannelsesmæssige baggrund


Formålet med Sommers Terapi er, at hjælpe mennesker i bedre trivsel både psykisk og fysisk. Jeg har derfor en bred vifte af tilbud både kropslige og psykologiske, fordi vores krop og psyke hænger sammen.

Jeg hedder Camilla, er 40 år og har hele mit arbejdsliv, arbejdet med at hjælpe mennesker til at opnå deres mål eller ønske om en forandring, og blive den bedste udgave af sig selv.


Jeg er uddannet pædagog og Kognitiv Psykoterapeut, coach og mentor. Endvidere har jeg en uddannelse i Narrativ familieterapi. Jeg har i en del år arbejdet som Rusmiddelkonsulent, hvor jeg har hjulpet mennesker med afhængighedsproblematikker både af alkohol og stoffer. Dette har jeg gjort i kommunalt regi ved både individuelle behandlingssamtaler samt gruppeforløb. 

Jeg har en bred erfaring med arbejdet med personer med mange forskellige problemstillinger som, angst, lavt selvværd, tristhed, kriser m.v.

Jeg har en bred erfaring i Familieorienteret alkoholbehandling, som jeg har arbejdet med fuldtids i kommunalt regi. Her har jeg erfaring med både børne, par og familiesamtaler. Temaer jeg har arbejdet med, er ofte kommunikation, konflikthåndtering og grænsesætning, psykoedukation af hvad der sker i en familie med afhængighed m.v. 

Endvidere har jeg erfaring med, at arbejde med medafhængighed, samt at være vokset op i en familie med alkoholproblemer, og de problemer som det kan give senere i ens voksenliv.


Terapi er et samarbejde, og det er derfor vigtigt for mig, at der er en god relation og kemi, da jeg tror på at dette er grundlaget for, at man kan skabe fortrolighed, og dermed kan åbne op for forandring.

I mit terapeutiske arbejde lægger jeg stor vægt på at hjælpe dig med at blive opmærksom på dine styrker og værdier.


Udover mine terapeutiske uddannelser er jeg uddannet i at give NADA behandling, Aceess BARS, BMS akupunktur og Thai Yoga Massage og Bambus massage, fordi jeg tror på at krop og psyke hænger sammen, og terapi med fordel kan kombineres med krops behandlinger for at skabe mere balance i ens liv.


Overvejer du at gå i terapi? Book en halv times uforpligtende samtale allerede i dag og find ud af, om jeg er den rette terapeut for dig.


Mange hilsner

Camilla Sommer Hansen

Privatpraktiserende MPF Kognitiv Psykoterapeut


Nedenfor kan du læse om hvilke uddannelse og kurser jeg har.


Specialer

  • Misbrug - afhængighed og medafhængighed
  • Familieorienteret alkoholbehandling
  • Pårørende
  • Lavt selvværd
  • Stress og udbrændthed
  • Personlig udvikling
  • Angst
  • Depression
  • Samtaler med unge

Eksamineret Kognitiv Psykoterapeut MPF

Jeg har en 4 årig uddannelse som kognitiv psykoterapeut, gruppeterapeut, coach, eksamineret fra Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter.

Jeg arbejder både med kognitiv adærdsterapi, mindfulness, medfølelses fokuseret terapi, acceptence and commitment therapy, metakognitiv terapi samt med positiv psykologi.

Jeg har udover et års uddannelse fra Dispuk i Narrativ Familieterapi


Uddannelser


Jeg deltager løbende i relevante kurser med forskellige både danske og udenlandske specialister, samt modtager supervision.4 årig eksamineret Kognitiv psykoterapeut uddannelse hos Wattar Gruppen Kognitivt psykologcenter


Uddannelse i Narrativ Familieterapi


Certificeret kognitiv mentor fra Wattar Gruppen


Kognitiv Coache fra Wattar Gruppen


Kognitiv gruppeterapeut


Neuroaffektiv supervisions uddannelse v. Peter Kofod


Certificeret Acces BARS behandler


BMS akupunktør, smertebehandling


BMS akupunktør, Stress og Psyke + Master-Tung


Thai Yoga Massør fra Tengbjerg massørskole Næstved


Uddannelsesforløb for koordinerende sagsbehandlere og medarbejdere med lignende funktion


NADA akupunktør


Professionsbachelor som Pædagog


Kursus i Empowerment ”Med borgeren i centrum” udviklet af Marselisborg.


Grund kursus i den Motiverende Samtale hos Gregers Rosdahl 


Ungecoach


Superbrugerkursus i metoden ”Du bestemmer”


Kursus i Familieorienteret alkoholbehandling COK med Frid A Hansen

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Uddrag af tekst på Dansk Psykoterapeutforenings hjemmeside


"Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel. Alle kan – uanset om de har en uddannelse eller ej – sætte et skilt på døren og tage imod klienter. 

Derfor er psykoterapeutens medlemsskab i Dansk Psykoterapeutforening et kvalitetsstempel og din garanti for, at terapeuten har tilstrækkelig uddannelse og erfaring. Alle medlemmer har som minimum en fireårig psykoterapeutuddannelse bag sig og lever op til en række kriterier om grunduddannelse og erhvervserfaring.

Derfor må de kalde sig Psykoterapeut MPF – den titel er din garanti for, at terapeuten har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig videre".