Parterapi

Parterapi


Problemer i parforholdet? Parterapi handler ikke om at finde "synderen" eller pege fingre af hinanden, men at skabe bedre forståelse for hinanden -skabe mulighed for bedre trivsel, bedre kommunikation og mindske konfliktniveauet.


Er parforholdet sat på prøve eller kørt fast?Der kan være mange årsager til, at man opsøger en terapeut. Indimellem kan der melde sig uoverensstemmelser og konflikter i et parforhold, når ny forelskelsen har lagt sig. Det kan også ske, når der kommer familieforøgelse, og der lige pludselig ikke er lige så meget tid til hinanden, som der tidligere var.


Der kan være misforståelser, der har sneget sig ind mellem jer, som vokser, fordi man stopper med - eller det bliver sværere at kommunikere. Måske stopper man med at være nysgerrig på hinanden, og kommer til at tillægge den anden person hensigter, der ikke er til stede.

Det kan ske at dagligdags ting gør, at kærligheden ikke længere får nok ilt, og man henad vejen mister tilliden til hinanden. Det kan være, der er længere perioder uden fysisk nærhed, og det kan blive kompliceret at komme tæt på hinanden, eller man kan opleve forskellige behov for fysisk nærhed og sex. 


I det parterapeutiske rum er der mulighed for, at få talt om ting på en ny måde. De fleste par oplever, at det bliver nemmere, at tale om det der er svært, og man bliver lyttet til på en anden måde, end når man taler sammen hjemme. I vil få konkrete redskaber til, hvordan I igen kan blive nysgerrige på hinanden, samt redskaber I kan bruge hjemme til at håndterer konflikter.

Problemer i parforholdet? Parterapi handler ikke om at finde "synderen" eller pege fingre af hinanden, men at skabe bedre forståelse for hinanden -skabe mulighed for bedre trivsel, bedre kommunikation og mindske konfliktniveauet.


Parterapi kan hjælpe til:


  • At få bedre kommunikation
  • Få mere viden om - og skabe bedre forståelse for hinanden
  • Få redskaber til konflikthåndtering
  • Blive mere klar på hvordan I gensidigt påvirker hinanden
  • Give parforholdet ny energi
  • Igen at give kærligheden mulighed for at blomstre


Er parterapi noget for os?


Når ny forelskelsen har

lagt sig, oplever de fleste

par udfordringer, og nogle

gange kan de vokse, så

man får behov for en

terapeut


Det kan være I oplever

uløste konflikter


Mangel på nærhed


Mangel på kommunikation

og forståelse for hinanden


Ring eller book en halv

times uforpligtende

samtale, så vi sammen

kan finde ud af, om jeg er den rette terapeut for jer.